Neautentificat.

#1 2008-02-12 15:06:22

Bogdan
Administrator
Locatie: Bucuresti, Romania
Inregistrat: 2006-08-03
Mesaje: 223
Site web

Regulamentul concursului BBStar

Site-ul Lumeapiticilor organizeaza lunar un concurs gratuit, numit BBstar, difuzat pe site-ul Lumeapiticilor.ro.

Participarea la acest concurs este exclusiv rezervata persoanelor fizice majore dispunand de un acces la internet si de o adresa electronica (email). Doar participarile prin intermediul internet-ului vor fi validate. Participarea la acest concurs este exclusiv rezervata parintilor sau responsabililor legali ai copiilor cu varsta cuprinsa intre 1 zi si 3 ani. Va fi acceptata doar o participare pe luna pentru fiecare copil.

Acest concurs este gratuit, fara obligatii de cumparare. Este accesibil exclusiv pe reteaua Internet. Acest concurs este accesibil de pe site-ul www.lumeapiticilor.ro.

Inscrierile sunt deschise incepand cu data de 21 a lunii anterioare pana in data de 20 a lunii curente pentru a participa la concurs in luna urmatoare. Inscrierile primite dupa data de 20 a lunii curente pana 30, respectiv 31 a lunii curente vor fi reportate pentru concursul organizat peste 2 luni. De exemplu, pentru a participa la concursul lunii ianuarie, inscrierea trebuie facuta intre 21 noiembrie si 20 decembrie, iar inscrierile primite intre 21 decembrie si 20 ianuarie vor fi reportate pentru concursul din februarie.

Odata conectat pe pagina web a concursului, participantul se inregistreaza completand pagina "formular" de inscriere si validand formularul, la adresa internet a site-ului. Toate campurile din formular sunt obligatorii, necompletarea sau completarea eronata avand ca rezultat nevalidarea participarii. De asemenea, la validarea formularului cel care face inscrierea trebuie sa citeasca si sa fie de acord cu termenii si conditiile generale ale site-ului si cu prezentul regulament.


Poza bebelusului trebuie sa fie un portret color sau alb/negru , in format JPEG (sunt excluse orice alte formate), de o dimensiune cuprinsa intre 400 x 400 pixeli si 1024 x 1024 pixeli, si marimea maxima a fisierului de 400 kb. Se subintelege ca poza nu va fi restituita participantului si ca va putea fi utilizata de organizatorul concursului in conditiile definite in acest regulament.

    * este reamintit ca participantul trebuie obligatoriu sa completeze toate campurile formularului de inscriere. Orice formular incomplet sau continand indicatii de identitate sau adrese false, eronate, inexacte, sau o poza necorespunzatoare cu criteriile de marime, dimensiune si format precizate in formular si regulament va antrena anularea participarii.
    * o singura participare pe luna de persoana va fi luata in considerare (acelasi nume, prenume si adresa electronica)
    * vor fi automat excluse participarile implicand o poza contrara respectului, bunelor moravuri sau care prejudiciaza integritatea copiilor
    * este reamintit ca participantul trebuie obligatoriu sa fie responsabilul legal al bebelusului ale carui poza, prenume, nume si restul de date personale sunt atasate inscrierii

In perioada inscrierii, pozele si datele bebelusului vor fi puse online in ordinea in care sunt receptionate pe site-ul www.lumeapiticilor.ro, sub rezerva validarii de catre organizatorii concursului.

Organizatorul nu are obligatia de a anunta in mod expres nevalidarea unei participari, inainte sau dupa inceperea concursului.

Candidatii accepta ca poza, prenumele, numele, varsta si orasul de resedinta al copilului sa fie comunicate pe site-ul lumeapiticilor.ro, pe o pagina prezentand lista candidatilor concursului si pe orice suport de comunicare relativ la alegerea BBStar-ului.

Un vot online este deschis in fiecare luna pentru navigatorii pe Internet, pe perioada cuprinsa intre prima si ultima zi a lunii, pentru a stabili bebelusul castigator al lunii respective. Pentru a putea vota, vizitatorul trebuie sa fie autentificat ca membru al forumului LumeaPiticilor.ro. Inscrierea ca membru este gratuita si nu implica nici o obligatie de cumparare, ci doar respectarea regulilor elementare de comportament intr-o comunitate virtuala si regulamentelor acestui site.
Sunt acceptate la vot numai conturile de utilizator active.
Un singur vot pe ora pe navigator si pe membru este autorizat in perioada votului.
Voturile sunt contabilizate si afisate in timp real in fereastra care se deschide la apasarea cu mouse-ul pe poza fiecarui participant.

Castigatorii lunii vor fi cei care au primit cele mai multe voturi corecte la inchiderea votului.

In cazul in care o frauda ar fi constatata in voturile unui candidat (cum ar fi nerespectarea procedurii de votare, "peak" neobisnuit de voturi, flood, mai multe voturi consecutive provenite de la adrese IP din aceeasi clasa, folosirea de proxy-uri care ascund identitatea, vot automat etc), Lumeapiticilor isi rezerva dreptul de a anula voturile obtinute astfel sau de a elimina din concurs candidatul respectiv.

Castigatorii vor primi din partea organizatorilor un premiu, anuntat la inceputul fiecarei luni. In cazul premiului constand intr-un minisite personalizat, acesta este valabil un an, incepand cu ziua publicarii online a minisite-ului. Castigatorii nu pot pretinde contravaloarea premiului. Participarea la concursul BBstar constituie in mod implicit acceptarea faptului ca poza, numele, prenumele, varsta si localitatea/tara copiilor castigatori vor fi publicate si promovate pe site-ul Lumeapiticilor si in newsletterul trimis saptamanal abonatilor, precum si in orice material informativ sau promotional referitor la site-ul LumeaPiticilor, concursul BBStar sau minisite-urile oferite ca premii castigatorilor.

Organizatorii isi rezerva dreptul sa scurteze, sa suspende, sa modifice sau sa anuleze acest concurs, daca circumstantele o cer. Organizatorii nu pot fi trasi la raspundere pentru aceasta, si nici pentru functionarea necorespunzatoare a retelei Internet, problemele de transmisie sau de pierdere a mesajelor electronice.
Organizatorii se angajeaza pur si simplu sa informeze participantii pe site-ul www.lumeapiticilor.ro.

Daca doriti sa ne contactati, o puteti face aici.

Offline

 
 

Antet forum