Neautentificat.

#1 2017-03-31 15:58:45

clubul_de_muzica
Incepator
Inregistrat: 2015-01-29
Mesaje: 12

Lectii complete de Canto la Clubul de Muzica.ro

Se spune ca muzica si cantecul ne dezvaluie adevaratul caracter. Mai mult de atat, lectiile de canto va ofera nenumarate beneficii - de la cele fizice, cum ar fi reglarea respiratiei, pana la cele de ordin psihic, aducand armonie si liniste.
Un profesor de canto lucreaza cu elevii pentru a le dezvolta diferitele abilitati vocale. Acest set de abilitati cuprinde: dezvoltarea dictiei, a intensitatii sonore, a rezonantei tonale, controlarea respiratiei, intonatia muzicala si interpretarea corecta a vocalelor si consoanelor, adica o claritate mare in reproducerea cuvintelor din melodie; controlul registrului vocal; implicarea in cadrul concertelor si al concursurilor; elaborarea metodelor de transmitere a mesajului interpretat vocal in fata unui public.
Copiii incep, de obicei, instructajul vocal, dupa ce vocea lor s-a maturizat, in perioada adolescentina. O importanta indeletnicire a profesorului de canto este aceea de recunoastere timpurie a caracteristicilor vocale specifice fiecarui elev, astfel incat sa-i identifice tipul de voce ( ca soprano, mezzo-soprano si contralto sau contratenor, tenor, bariton, si bas ).
Vocea nu este un instrument asa de greu de folosit cum se crede pentru ca este instrumentul pe care il folosim, in fiecare zi, ca sa comunicam. Desigur ca, este nevoie de exercitiu pentru a ajunge un profesionist.
De  asemenea, un profesor de canto invata elevul un repertoriu nou si il indeamna sa aiba o dictie perfecta in diferite limbi. Mai mult de atat, un profesor de canto ajuta vocalisti sa-si imbunatateasca tehnica de interpretare vocala si sa aiba grija de vocea lor si sa se pregateasca pentru o performanta de exceptie.
Scoala de Muzica privată “Clubul de Muzica.ro” este destinată celor interesaţi de dezvoltarea laturii artistice prin muzică si pictură. Lectiile pe care le oferim sunt de PIAN, CANTO, CHITARĂ, VIOARĂ, TOBE, FLAUT sau PICTURĂ si sunt benefice oricărui copil, începând cu varsta de 4 ani. Lecţiile se adresează atât copiilor cât şi adulţilor, începătorilor dar şi celor avansaţi care doresc să se perfecţioneze.
Astfel, noi va oferim un set complet de lectii de canto, dar si de pian, chitara, pictura, vioara, tobe si flaut pentru a va completa sau pentru a incepe aceasta frumoasa calatorie in universul artei! Ne gasiti pe site-ul www.clubuldemuzica.ro sau la sediul nostru din strada Popa Stoica Farcas nr. 88 ( zona rond Baba Novac, p-ta. Alba Iulia, sector 3, Bucuresti ). Va asteptam cu drag!

Offline

 
 

Antet forum