advertiser-logo

Afla ultimele reduceri lensa.ro
Am deschis un nou showroom Lensa în Dâmbovița Mall Târgoviște
Vezi toate promotiile aici

Biciclete Copii

Afișez 1 - 80 din 2195 de rezultate

Biciclete copii devin din ce în ce mai populare, nu numai pentru că sunt distractive de condus, ci și pentru că oferă părinților și tutorilor o modalitate accesibilă de a-și scoate copiii în aer liber și de a face mișcare.

Gama completa de modele în funcție de vârstă:

  • biciclete pentru copii 10-14 ani
  • biciclete varsta 3-5 ani
  • biciclete copii de 6-8 ani
  • bicicleta copii 7-10 ani
  • bicicleta pentru copii 8-10 ani
  • biciclete varsta de 2-3 ani
  • copii de 4 ani
  • copii de 5-6 ani
  • copii 1 an

Pentru copii, bicicletele sunt o modalitate de a vă deplasa prin oraș și de a explora împrejurimile lor. Ele sunt, de asemenea, o sursă de divertisment și recreere. Există o varietate de tipuri diferite de biciclete din care copiii pot alege, inclusiv biciclete de munte, biciclete BMX și biciclete tradiționale iar un model care are roti ajutatoare cu led va face senzație în cartier.

Bicicletele pot fi distractive pentru copiii de toate vârstele, dar sunt deosebit de benefice pentru copiii mici care își dezvoltă abilitățile motorii și coordonarea.

Cum sa alegi o bicicleta pentru un copil?

Bicicleta pentru copil se alege in functie de inaltime, greutate si de varsta. La alegerea bicicletei o sa trebuiasca sa iei in considerare si aspectele de siguranta.

Sunt recomandate rotile ajutatoare la Biciclete pentru copii?

Recomandam rotile ajutatoare mai ales la inceput, fiindcă copilul abia învață sa pedaleze si nu se poate coordona pentru ași menține și echilibrul. Dupa o perioada de practica, în funcție și de abilitățile copilului, rotile ajutatoare se vor scoate și sub îndrumarea unui adult va învăța sa meargă pe bicicleta fără ajutor. Alegeți cu grija o zona retrasa fără trafic auto pentru a începe acest demers.

În concluzie, bicicletele pentru copii sunt o modalitate excelentă pentru copii de a face mișcare și de a se distra. Ele pot oferi copiilor o modalitate de a-și explora cartierul și de a lua aer curat. Bicicletele pentru copii vin într-o varietate de culori și stiluri, așa că sigur că va fi una pe care copilul dumneavoastră o va iubi.

Cumpărați biciclete pentru copii online de pe lumeapiticilor.ro. Avem o gamă largă de biciclete pentru copii, inclusiv biciclete pentru fete și biciclete pentru băieți.

Nou! Biciclete copii decathlon si hervis!