advertiser-logo

Afla ultimele reduceri lensa.ro
Am deschis un nou showroom Lensa în Suceava
Vezi toate promotiile aici

Masinute Electrice

Afișez 1 - 80 din 1732 de rezultate

Masinute Electrice copii – sunt modalitatea perfectă de a introduce copiii în lumea automobilelor. Aceste vehicule alimentate cu baterii sunt sigure și ușor de operat, ceea ce le face o alegere excelentă pentru șoferii începători. În plus, sunt foarte distractive! Copiilor le va plăcea să navigheze cu propria lor mașină electrică.

Masinute electrice copi i devin din ce în ce mai populare pentru copii. Un număr de companii produc mașini electrice special pentru copii, iar aceste vehicule vin într-o varietate de dimensiuni și intervale de preț.

Unele caracteristici cheie pe care trebuie să le căutați atunci când cumpărați o mașină electrică pentru un copil includ: dimensiunea vehiculului, capacitatea bateriei, autonomia și timpul de încărcare.

Este important să alegeți o mașină în care copilul să stea confortabil și să aibă suficient spațiu de depozitare pentru a ține toate jucăriile pe care copilul le place să le aducă cu el în călătorii.

La ce vârstă poate un copil să aibă o mașină electrică?

Vehiculele cu baterie de 6v sunt potrivite pentru vârste cuprinse între 12 luni și 3 ani. Vehiculele cu baterie de 12 V sunt potrivite pentru vârste cuprinse între 3-5 ani. Vehiculele cu baterie de 24 V sunt potrivite pentru vârsta de peste 5 ani.

Sunt mașinile electrice sigure pentru copiii mici?

Viteza maxima este precum mersul unui adult putin mai intens. În plus, mașinile electrice pentru copii au caracteristici de siguranță încorporate, cum ar fi căptușeală interioară, centuri de siguranță și un scaun reglabil. Ca în cazul oricărei jucării, o mașină electrică este cea mai sigură atunci când este utilizată corect și este susținută de supravegherea părinților.

Merită o mașină electrică pentru copii?

Părinții și copiii se pot bucura de mai multe beneficii ale roților de putere, în special copiii care sunt în creștere. Majoritatea părinților iubesc modele de marca pentru că sunt fiabile. Vă puteți aștepta ca puiul dumneavoastră să-și folosească mașina de jucărie mai mult de doi ani fără a fi nevoie de reparații semnificative.

Cât durează bateria unei mașini de jucărie?

Bateriile de 6v vor păstra, în general, suficientă încărcare pentru 45-60 de minute de utilizare continuă, în timp ce bateriile de 12v pot ține suficient timp de 2-4 ore, în funcție de cerințele de putere ale motorului instalat. Bateriile de 24 V variază, din nou în funcție de consumul de energie al motorului, dar durează de obicei între 2-4 ore.