Triciclete Copii

Afișez 1 - 80 din 1353 de rezultate

Triciclete copii, triciclete pliabile, triciclete coccolle și triciclete fără pedale sunt unele dintre cele mai populare opțiuni pentru copii. Aceste triciclete sunt ușor de pliat și depozitat, făcându-le ideale pentru excursii în parc sau prin cartier.

De asemenea, sunt suficient de ușoare încât copiii să le poată transporta cu ușurință. Și pentru că nu au pedale, aceste biciclete sunt grozave pentru copiii mici care abia încep să învețe să meargă pentru ca ii va ajuta sa își folosească picioarele cât mai mult.

Unele modele includ chiar și un coș de depozitare dedesubt pentru spațiu de depozitare suplimentar. Toate tricicletele au caracteristici de siguranță care ajută la prevenirea accidentelor.

Puteți găsi aceste caracteristici de protecție fie pe ghidon, fie pe pedale. Majoritatea acestor produse vor include o prindere căptușită pentru mâinile copilului și o frână pentru când încep să încetinească.

Copiii sunt mereu în mișcare și au nevoie de ceva care să-i distreze în timp ce sunt pe drum. O opțiune este o tricicletă. Există multe tipuri diferite de triciclete din care să alegeți și fiecare este perfectă pentru o anumită grupă de vârstă.

Dacă copilul dumneavoastră este mai mare sau dacă își dorește ceva mai provocator, luați în considerare o tricicletă tradițională cu pedale. Acest tip de triciclu este excelent pentru exersarea abilităților de echilibru și coordonare.